Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Stálé slevy

Sleva -3% za platbu předem na účet

Sleva -7% při odběru zboží nad 75.000,-Kč bez DPH

Stálé slevy a akční slevy lze sčítat ! Příklad: při objednávce materiálu THERMOWOOD (-12%), platbě předem na účet (-3%) a odběru nad 75.000Kč bez DPH (-5%) bude vaše celková sleva -20%.

Akční slevy mezi sebou sčítat nelze.

Akční slevy

 

Sleva -10% na zboží THERMOWOOD

Akční slevy jsou již uváděny u zboží THERMOWOOD v položkách e-shopu.

Sleva -10% na dřevinu MASSARANDUBA

Akční slevy jsou již uváděny u zboží MASSARANDUBA v položkách e-shopu.

Sleva -5% na tropické dřeviny

Akční slevy jsou již uváděny u zboží TROPICKÉ DŘEVO v položkách e-shopu.

Sleva -7% na terasové vruty

Akční slevy jsou již uváděny u zboží TERASOVÉ VRUTY v položkách e-shopu.

Doporučené webové odkazy


WWW.KP-TERASY.CZ

YouTUBE KPinteriery

FACEBOOK tropickédřeviny






Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing.PavelKrobot - KP INTERIERY, se sídlem Vrchní 39, Opava, 747 05, IČ 8722509, zapsaná u ŽR MMOP 125738/2008/ZIVN/BaM Magistrát města Opava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů